Testim Brezi i Zi

Federata Shqiptare Taekwondo World zhvilloi Testimin Nderkombetar per Graden Dan (Brezin e Zi) ne date 14.12.2013. Ky aktivitet u zhvillua ne ambjentet e Shoqates Sportive

Lexo më shumë »

Relacioni Prizren

Federata Shqiptare Taekwondo (WTF) mori pjese ne  Takimin e 2-te te perbashket te institucioneve sportive te organizuar nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) dhe Komiteti

Lexo më shumë »

Selanik 19 Tetor 2013

Federata Shqiptare Taekwondo (WTF) mori pjese ne  Kampionatin Internacional “4-rth Open Tournament Thesaloniki Greece” qe u zhvillua ne Selanik, Greqi ne daten 19-20 Tetor 2013. Ne

Lexo më shumë »

Pergatitje Speciale Greqi

Sportistja e Kombetare Shqiptare Taekwondo Ada Demneri candidate potenciale per Lojerat Olimpike Rinore “Nanjing 2014” pas trajnimit 10 ditor ne Slloveni, merr pjese ne nje

Lexo më shumë »

Sporti dhe gjuha angleze

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar ne bashkepunim me British Council organizon kurset e trajnimit ne kuader te Projektit “Sporti dhe gjuha angleze”. Me pjesemarrjen e perfaqesuesve te

Lexo më shumë »