Testim per rritjen e cilesise teknike Janar – Mars 2017

Testim per rritjen e cilesise teknike te sportisteve dhe trajnereve ne shoqatat e federates gjate periudhe Janar – Mars

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply