Kampionati 5 Prill 2015

          Federata Shqiptare Taekwondo World ne date 05 Prill 2015 ne ambjentet e pallatit te sportit Farie Hoti zhvilloi kampionatin e 19-te Kombetar te dyluftimit per te Rritur (+17 vjec) dhe te Rinj mosha (14-15-16 vjec).

Ne kete aktivitet moren pjese ekipet:

 1. Tirana me trajnere znj. Arjola Kasaj
 2. Dinamo me trajner z. Elvis Vulka.
 3. Studenti me trajner z. Xhevahir Hysa.
 4. Oaz me trajnere znj. Rovena Markaj.
 5. Vllaznia me trajner z. Elion Puka.
 6. Qendra TKD me trajner z. Endrit Hoxha
 7. Ortek me trajner z. Julian Caca.
 8. Apolonia me trajner z. Visar Pitushi
 9. Elbasani me trajner z. Ligor Shaka
 10. Muay Thai Shqiperi me trajner z. Elvis Bejko
 11. Top Gym Sport me trajner z. Leonidha Kapri.
 12. Java Gym Albania me trajner z. Martin Magjistari

Aktiviteti filloi ne oren 08.00 me peshimin dhe verifikimin e shortit, ne oren 10.00 u organizua ceremonia e parakalimit dhe rreshtimit te ekipeve.

         

Per kategorine te Rritur ekipet fituese jane si me poshte:

  Ekipi Vllaznia vendi i I-re

 

  Ekipi Tirana vendi i II-te

   Ekipi Dinamo Vendi i III-te

 

Fituesit per cdo kategori peshe jane si me poshte:

Pesha -54 kg meshkuj

Vendi i I-re: Adien Bajrami (Tirana)

Vendi i II-te: Elortd Gjana (Ortek)

Pesha -58 kg meshkuj

Vendi i I-re: Egers Ali (Tirana)

Vendi i II-te: Elvis Gjana (Dinamo)

Vendi i III-te: Enid Bala (Java Gym Albania)

Vendi i III-te: Ervin Mzhika (Java Gym Albania)

Pesha -63 kg meshkuj

Vendi i I-re: Visar Pitushi (Apolonia)

Vendi i II-te: Klodian Kokonozi (Top Gym Sport)

Vendi i III-te: Nikolin Perzefi (Vllaznia)

Vendi i III-te: Amarildo Gashi (Dinamo)

 

 

Pesha -68 kg meshkuj

Vendi i I-re: Ledian Cakaj (Dinamo)

Vendi i II-te: Albert Fusha (Vllaznia)

Vendi i III-te: Joan Bushi (Apolonia)

Vendi i III-te: Neritan Xhabija (Vllaznia)

Pesha -74 kg meshkuj

Vendi i I-re: Ditmir Vodinaj (Vllaznia)

Vendi i II-te: Arsid Loshi (Tirana)

Vendi i III-te: Ilir Tafa (Dinamo)

Vendi i III-te: Geraldo Jacaj (Vllaznia)

Pesha -80 kg meshkuj

Vendi i I-re: Sebastjan Smakaj (Vllaznia)

Vendi i II-te: Enid Bala (Java Gym Albania)

Pesha -87 kg meshkuj

Vendi i I-re: Rigers Qarri (Dinamo)

Vendi i II-te: Jorgji Berdufi (Elbasani)

Pesha +87 kg meshkuj

Vendi i I-re: Gezim Ferhati (Vllaznia)

Vendi i II-te: Armando Taullaraj (Qendra TKD)

Vendi i III-te: Gerald Asqeri (Dinamo)

Vendi i III-te: Stivi Pjetergjoka (Muay Thai Shqiperi)

Pesha -53 kg femra

Vendi i I-re: Ada Demneri (Top Gym Sport)

Vendi i II-te: Maria Sokoli (Tirana)

Vendi i III-te: Krista Shehaj (Qendra TKD)

Vendi i III-te: Rovena Markaj (Oaz)

Pesha -62 kg femra

Vendi i I-re: Fabjola Brahja (Tirana)

Vendi i II-te: Ilda Zeneli (Vllaznia)

Pesha -62 kg femra

Vendi i I-re: Fabjola Brahja (Tirana)

Vendi i II-te: Ilda Zeneli (Vllaznia)

 

Per kategorine te Rritur ekipet fituese jane si me poshte:

 

  Ekipi Tirana vendi I-re

 

                            Ekipi Ortek vendi i II-te

 

       Ekipi Top Gym Sport vendi i III-te

 

Fituesit per cdo kategori peshe jane si me poshte:

Pesha -45 kg meshkuj

Vendi i I-re: Diamant Mbreshtani (Tirana)

Vendi i II-te: Redion Islamaj (Top Gym Sport)

Vendi i III-te: Ronan Rexhmati (Ortek)

Vendi i III-te: Zini Merdanaj (Tirana)

Pesha -48 kg meshkuj

Vendi i I-re: Orgest Skana (Studenti)

Vendi i II-te: Endri Zela (Tirana)

Vendi i III-te: Akil Kotarja (Tirana)

Pesha -51 kg meshkuj

Vendi i I-re: Besarb Hykollari (Tirana)

Vendi i II-te: Jurgen Kocibelli (Tirana)

Pesha -55 kg meshkuj

Vendi i I-re: Jurgen Markaj (Tirana)

Vendi i II-te: Danjel Kokonozi (Top Gym Sport)

Vendi i III-te: Armando Docaj (Vllaznia)

Vendi i III-te: Valdet Allaraj (Ortek)

Pesha -59 kg meshkuj

Vendi i I-re: Juirdo Cani (Tirana)

Vendi i II-te: Qamil Korra (Tirana)

Vendi i III-te: Armando Laskaj (Top Gym Sport)

Vendi i III-te: Henri Emrullaj (Ortek)

Pesha -63 kg meshkuj

Vendi i I-re: Mantho Prokopi (Ortek)

Vendi i II-te: Epidauro Haka (Dinamo)

Vendi i III-te: Vojsllav Petrovic (Vllaznia)

Vendi i III-te: Lutmir Kadilli (Tirana)

Pesha -68 kg meshkuj

Vendi i I-re: Donaldo Dizdari (Top Gym Sport)

Vendi i II-te: Mario Qendro (Qendra TKD)

Vendi i III-te: Kristi Cuni (Qendra TKD)

Vendi i III-te: LuVasillaq Beko (Elbasani)

Pesha -73 kg meshkuj

Vendi i I-re: Roen Thanasaj (Java Gym Albania)

Vendi i II-te: Xhoni Xhafa (Oaz)

Vendi i III-te: Sead Nikshiqi (Vllaznia)

Pesha -78 kg meshkuj

Vendi i I-re: Anxhelo Kocibelli (Tirana)

Vendi i II-te: Rigis Rama (Oaz)

Pesha +78 kg meshkuj

Vendi i I-re: Jani Ndini (Muay Thai Shqiperi)

Vendi i II-te: Markos Bello (Qendra TKD)

Pesha -42 kg femra

Vendi i I-re: Megi Dervishi (Elbasani)

Pesha -46 kg femra

Vendi i I-re: Matilda Osmaj (Ortek)

Pesha -49 kg femra

Vendi i I-re: Hariklea Bushi (Apolonia)

Pesha -52 kg femra

Vendi i I-re: Megi Malja (Ortek)

Vendi i II-te: Bora Malko (Qendra TKD)

Pesha -55 kg femra

Vendi i I-re: Kristi Kenaj (Qendra TKD)

Pesha -59 kg femra

Vendi i I-re: Dea Terbuni (Vllaznia)

Pesha -63 kg femra

Vendi i I-re: Ina Xhindoli (Qendra TKD)

Vendi i II-te: Jusra Jashari (Top Gym Sport)

Pesha -+68 kg femra

Vendi i I-re: Antonia Gogu (Qendra TKD)

 

Ne kete aktivitet moren pjese 89 sportiste nga te cilet 16 sportiste femra.

Ndeshjet u zhvilluan ne nje fushe dyluftimi me sistem elektronik pikezimi dhe u gjykuan nga gjyqtaret:

 1. Armando Hoxha, kryegjyqtar.
 2. Fjorald Mema, gjyqtar.
 3. Elona Kapri, gjyqtare.
 4. Leonard Myrta, gjyqtar.
 5. Gledis Gjata, gjyqtar.
 6. Armando Taullaraj, gjyqtar.
 7. Vlerar Bekteshi, gjyqtar.
 8. Bledar Vukaj, gjyqtar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply