Testim Brezi i Zi

Federata Shqiptare Taekwondo World zhvilloi Testimin Nderkombetar per Graden Dan (Brezin e Zi) ne date 14.12.2013. Ky aktivitet u zhvillua ne ambjentet e Shoqates Sportive Qendra e Taekwondose.

Ne kete Testim moren pjese 21 anetare te federates, 3 trajnere, 2 gjyqtare dhe 16 sportiste:

1.    Vilson Kasaj
2.    Arben Merkaj
3.    Fatjon Rrapollari
4.    Armnado Hoxha
5.    Elona Kapri
6.    Artur Prendi
7.    Kaltrin Hasa
8.    Ilir Tafa
9.    Enrik Qenami
10.    Anna Maria Haruni
11.    Desara Duka
12.    Eneos Carka
13.    Ardit Lleshaj
14.    Donaldo Dizdari
15.    Glein Saja
16.    Elvis Gjana
17.    Rigers Qarri
18.    Juirdo Cani
19.    Liridon Peposhi
20.    Astrit Rexhmati
21.    Ronan Rexhmati

Testimi u zhvillua nga Mjeshtri Nderkombetar Kim Yong Ki (8 Dan WTF) sipas kritereve te miratuara nag Kukkiwin dhe  Federata Boterore Taekwondo.

     

 

Pjesemarresit ju nenshtruan Testimit ne tre disiplina;

  1. Poomsae (luftim imagjinar)
  2. Sparing (dyluftim)
  3. Gyeokpa(thyerje)

                        

Te gjithe pjesemarresit kaluan me sukses Testimin duke u paisur me License nderkombetare e cila pasi te miratohet nga Kukkiwon do te jepet me ane te nje ceremonie qe do te organizoje FSHT-W.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply