Testim per Graden Dan 21-22 Janar 2017

Testim per Graden Dan ne date 21-22 Janar 2017 ku u testuan 63 trajnere, dhe sportiste nen monitorimin e perfaqesuesit te Kukkiwon, mjeshter 8 Dan WTF Kim Yong Ki.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply