“Ditet Dibrane”

Ne aktivitetin “Ditet Dibrane” qe u organizua ne ambjentet e Pazarit te Ri ishte i ftuar dhe ekipi Korabi Taekwondo. Ne kete aktivitet performuan te

Lexo më shumë »

1 Qershori 2017

Ne bashkepunim me Bashkine e Tiranes aktivitet me rastin e festes se 1 Qershorit ne kodrat e liqenit artificial nuk mungoi edhe taekwondoja.

Lexo më shumë »