Seminari per trajnimin e Trajnereve dhe Gjyqtareve

Ne kuader te kualifikimit te burimeve njerezore Kryegjyqtari organizoi Seminarin per trajnimin e Trajnereve dhe Gjyqtreve. Po keshtu znj Arjola Kasaj u pajis me License Nderkombetare dhe z. Xhevahir Hysa perfundoi kursin per Administrator Sportiv te organizuar nga KOKSH

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply