“Ditet Dibrane”

Ne aktivitetin “Ditet Dibrane” qe u organizua ne ambjentet e Pazarit te Ri ishte i ftuar dhe ekipi Korabi Taekwondo. Ne kete aktivitet performuan te gjithe sportet qe zhvillohen ne qytetin e Peshkopise ku nje vend te vecante zuri dhe sporti i Taekwondose qe zhvillohet prej 6 vjetesh ne kete qytet nen drejtimin e palodhur te mjeshtrit Arjan Salkurti i cili me gjithe veshtiresite financiare dhe infrastrukturore ka arritur te formoje nje ekip te konsoliduar. Suksese Arjan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply