Java Olimpike Fier dhe Kamez

Sipas udhezimit te KOKSH per organizimin e Javes Olimpike ne shkolle me inisiative te trajnereve te shoqatave Shqiponja dhe Apolonia, taekwondoja ka qene prezente ne organizmin e ketyre lojerave ne bashkine Fier dhe Kamez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply