Testim per rritjen e cilesise teknike

Testim per rritjen e cilesise teknike te sportisteve dhe trajnereve ne shoqatat e federates gjate periudhe Prill – Qershor. Keto testime jane kryer nga Komisioni Teknik ne shoqatat Sun Ray, Qendra Taekwondo, Ortek, Beslidhja dhe Studenti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply