“3-rd Tirana Trophy” 28 Tetor 2017

Ne date 28 Tetor 2017 ne ambjentet e pallatit te sportit “Asllan Rusi” shoqata Qendra Taekwondo ne bashkepunim me FSHT-W u arganizua aktiviteti nderkombetar “3-rd Tirana Trophy”. Ne kete aktivitet moren pjese 400 sportiste te federatave te rajonit, te cilet te cilet konkuruan ne dy disiplina (kyorugi dhe poomsae).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply