Testime ne ekipet Nentor-Dhjetor 2017

Gjate periudhes Nentor-Dhjetor, Komisioni Teknik i FSHT-W mori pjese ne nje disa testime ne ekipet Vllaznia, Beslidhja, Studenti, Smart, Visela Martial Arts, Qendra TKD, Shqiponjat dhe Tirana, aktivitete shume te nevojshme per ngritjen e nivelit cilesor te sportisteve.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply