Relacion mbi zhvillimin e Kampionatit Kombetar Kategoria Senoir & Junior date 11.03.2018

Federata Shqiptare Taekwondo World ne date 11.03.2018 ne ambjentet e pallatit te
sportit “Feti Borova” ne Tirane zhvilloi Kampionatin Kombetar 2018 per kategorine
Senior dhe Junior.

Ne kete aktivitet ishin te pranishem z. Viron Bezhani (President i KOKSH) dhe z. Arjan
Konomi (perfaqesues i MASR).

Aktiviteti u zhvillua ne dy fusha luftimi ku moren pjese 93 sportiste nga 17 ekipe.

Ndeshjet u gjykuan nga gjyqtaret e FSHT-W; Vlerar Bekteshi, Gledis Gjata, Bledar
Vukaj, Gramoz Hasa, Fjorald Mema, Fabjola Brahja, Armando Hoxha, dhe Jon Mani.

Ky aktivitet u financua pjeserisht nga Fondi Grand 2018 (ambjenti 40 000 leke dhe
pagesa e gjyqtareve 40 000 leke) dhe llogaria dytesore e FSHT-W (kupa dhe medalje 70
000 leke, baner 9 600 leke, diploma 9 000 leke)
Ekipi fitues i kategorise Senior u shpall ekipi i Tiranes, sportistet me te mire te kesaj
kategorie u shpallen Desara Duka (Tirana) dhe Valdet Allaraj (Ortek).
Ekipi fitues per kategorine Junior u shpall ekipi Top Gym Sports, sportistet me te mire te
kesaj kategorie u shpallen Adela Sula (Ortek) dhe Arlin Lushaj (Top Gym Sports).
Sportistet fitues sipas kategorive dhe peshave jane si me poshte.
KATEGORIA SENIOR MESHKUJ.
Pesha -54 Kg.
Vendi I: Elord Gjana
Vendi II: Zini Merdanaj
Pesha -58 Kg.
Vendi I: Valdet Allaraj
Vendi II: Besarb Hykollari
Vendi III: Adieni Bajrami

Pesha -63 Kg.
Vendi I: Juirdo Cani
Vendi II: Ersivio Hidri
Vendi III: Romarjo Noka
Pesha -68 Kg.
Vendi I: Danjel Kokonozi
Vendi II: Ergi Lika
Vendi III: Jurgen Markaj
Vendi III: Qamil Korra
Pesha -74 Kg.
Vendi I: Mantho Prokopi
Vendi II: Ilir Tafa
Vendi III: Jurgen Kocibelli
Vendi III: Ledjan Cekaj
Pesha -80 Kg.
Vendi I: Ditmir Vodinaj
Vendi II: Anxhelo Kocibelli
Vendi III: Ehad Myftija
Vendi III: Arbion Denaj
Pesha -87 Kg.
Vendi I: Ergest Gjeta
Vendi II: Dorjan Dokaj
Vendi III: Arsid Loshi
Pesha +87 Kg.
Vendi I: Armel Delaj
Vendi II: Ergi Artunda
Vendi III: Behar Kasabaj
Vendi III: Endrit Dizdari
KATEGORIA SENIOR FEMRA.
Pesha -49 Kg.
Vendi I: Bora Qosja
Vendi II: Lea Memnisha
Pesha -53 Kg.
Vendi I: Megi Malaj
Vendi II: Ardita Coku
Pesha -57 Kg.
Vendi I: Herikllea Bushi
Vendi II: Ina Kerciku
Pesha -62 Kg.
Vendi I: Dea Terbuni
Vendi II: Atena Gjoka
Vendi III: Livia Zhegu
Pesha -57 Kg.
Vendi I: Desara Duka
Vendi II: Bukurie Shkreta

KATEGORIA JUNIOR MESHKUJ.
Pesha -48Kg.
Vendi I: Tedi Likometi
Vendi II: Enkel Kaso
Vendi III: Denis Xhabrahimi
Pesha -51 Kg.
Vendi I: Fabjol Sula
Vendi II: Endrit Neli
Vendi III: Ardit Hakcani
Pesha -55 Kg.
Vendi I: Dorjan Biba
Vendi II: Alsaed Shabaj
Vendi III: Fabjan Myrteza
Vendi III: Sebastjan Marku
Pesha -59 Kg.
Vendi I: Fernanto Caco
Vendi II: Veron Selimi
Vendi III: Omar Lila
Vendi III: Klaudjo Gegvataj
Pesha -63 Kg.
Vendi I: Arlind Lushaj
Vendi II: Denado Mrruku
Vendi III: Stivi Muca
Vendi III: Agustin Biba
Pesha -68 Kg.
Vendi I: Eldion Orhan
Vendi II: Ronaldo Domi
Vendi III: Arber Hyseni
Vendi III: Kejdi Peti
Pesha -73 Kg.
Vendi I: Julian Selenica
Vendi II: Lirido Ndoj
Vendi III: Eduart Tanushi
Pesha -78 Kg.
Vendi I: Ariel Rrushi
Pesha +78 Kg.
Vendi I: Xhoel Myftaraj
Vendi II: Ersi Mehilli
Vendi III: Leonard Kollcaku
Vendi III: Bledar Hastoci

KATEGORIA SENIOR FEMRA.
Pesha -52 Kg.
Vendi I: Anja Malaj
Vendi II: Adela Sula
Vendi III: Kejsi Sulaj
Vendi III: Migena Doci
Pesha -55 Kg.
Vendi I: Redinela Rahmani
Vendi II: Sindi Gjeta
Pesha -59 Kg.
Vendi I: Irsa Degjoni
Vendi II: Nurie Hoda
Pesha -63 Kg.
Vendi I: Glikerie Quka
Vendi II: Liliana Mema
Vendi III: Sheila Qiriaqi
Vendi III: Enkela Sina
Dokumentat verifikues i bashkangjiten relacionit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply