Promovimi i rezultateve te Ekipi Kombetar 15 Nentor 2017

Federata Shqitare Taekwondo World ne date 15.11.2017 ne zyrat e KOKSH organizoi promovimin e rezultateve  te Ekipi Kombetar qe mori pjese ne Kampionatin Ballkanik qe u zhvillua ne Edirne te Turqise ne date 09-12.11.2017

Nga 27 sportiste 11 prej tyre arrine te ngjiten ne podium duke marre 11 medalje (1 ari, 3 argjendi dhe 7 brozi).
1. Medalje ari sportisti, Elord Gjana Senior -54kg.
2. Medalje argjendi sportistet; Juirdo Cani Senior -63kg, Valdet Allaraj Junior -59kg dhe Julian Selenica Junior -74kg.
3. Medalje bronzi sportistet; Anja Malaj Junior -48kg, Bledar Hastoci Junior +78kg, Glikeria Quka Junior -59kg, Adien Bajrami Senior -58kg, Xhoi Myftaraj Junior -78kg, Besarb Hykollari Senior -54kg dhe Seldi Shkalla Kadet -49kg.
Paraqitje shume (megjithese nuk paten mundesi per medalje) bene sportistet Romarjo Noka, Argjend Domazeti, Ronald Domi, Arlind Lushaj, Stivi Muca etj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply