TESTIM PER BREZIN E KUQ

Ne date 17 Tetor 2020 ne ambjetet e ekipit Studenti, Komisioni Teknik i FSHT-W zhvilloi Testimin per Brezin e Kuq.
Sportistet testuan njohurite e tyre ne disiplinen Poomsae duke kaluar me sukses testet teorike dhe praktike.
Gjate ketij aktiviteti u respektua Protokolli Antiokovid dhe Rregullat e Distancimit Spocial.

Sekretar i Pergjithshem
Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply