Relacion mbi zhvillimin e Kampionatit Kombetar te Dyluftimit

Federata Shqiptare Taekwondo World ne date 29/06/2019 ne ambjentet e pallatit te sportit “Dhimitraq Goga” ne qytetin e Durresit zhvilloi Kampionatin Kombetar te Dyluftimit 2019 per kategorine Senior & Femije A, B, C

Ne kete aktivitet moren pjese ekipet Dinamo, Partizani, Studenti, Dyrrah, Beslidhjka, Vllaznia, Apolonia, Ortek, Alpin, Combat Tirana, Qendra TKD, Elite Sports Academy, Instituti Kamez, etj.

Aktiviteti u zhvillua ne tre fusha luftimi dhe ndeshjet u gjykuan nga gjyqtaret e FSHT-W.

Ekipet Fituese sipas kategorive jane si me poshte;

Per kategorine te Rritur (Senior) u renditen;

Vendi i I-re ekipi “Tirana” me trajnere znj. Arjola Kasaj.

Vendi i II-te ekipi “Partizane” me trajner z. Leonidha Kapri.

Vendi i III-te ekipi “Ortek” me trajner z. Julan Caca.

Per kategorine Femije (Children) ekipet u renditen;

 

Vendi i I-re ekipi “Studenti” me trajner z. Xhevahir Hysa.

Vendi i II-te ekipi “Apolonia” me trajner z. Endrit Dizdari.

Vendi i III-te ekipi “Combat Tirana” me trajner z. Marsel Peti.

Figure shume te mire bene ekipet “Beslidhja” me trajner z. Martin Marku, “Vllaznia” me trajner z. Elion Puka, “Dinamo” me trajner z. Ilir Tafa, “Albanet” me trajner z. Artan Mema, “Alpin” me trajner Fatjon Rrapollari, “Dyrrah” me trajner z. Xhersi Kurti, “Instituti”, “Top Gym Sport” etj.

Sportiste me te mire qe u dalluan per teknike te larte gjate ndeshjeve u shpallen;

Per kategorine te Rritur:

Sportisti me i mire djale Juirdo Cani ekipi “Tirana”

Sportistja me i mire vajze Megi Malaj ekipi “Ortek”

Per kategorine Femije:

Sportisti me i mire djale Noel Hasa ekipi “Partizani”

Sportistja me i mire vajze Sidorela Likometi ekipi “Ortek”

Ky aktivitet u financua nga Fondi Grand 2019 ne zerat e meposhtem;

  1. Qera ambjenti
  2. Pagesa e gjyqtareve
  3. Kupa dhe medalje
  4. Diploma dhe materiale per gjyqtarine
  5. Trasport i materialeve Tirane-Durres-Tirane

Pjesa tjeter baneri dhe sherbimi mjekesor nga FSHT-W.

Sportistet fitues sipas kategorive dhe peshave si dhe cdo dokument tjeter verifikues bashkelidhen me relacionin.

Sekretar i Pergjithshem

Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply