Kampionati Kombetar i Demostrimit.

Federat Shqiptare Taekwondo World ne date 01-02.08.2020 ne ambientet e Liqenit
Artificial te Tiranes, organizoi aktivitetin e parashikuar ne kalendarin sportiv te vitit 2020
Kampionati Kombetar i Demostrimit.
Aktiviteti u zhvillua ne mbient te hapur (sheshi perpara vellezeve Frasheri) ne dy dite me
qellimin e parandalimit te grumbullimit masiv dhe ruajtjen kunder Covid 19.

FSHT-W dhe stafi organizator mori te gjitha masat mbrojtese siapas Protokollit Sanitar
per te gjithe trajneret, gjyqtaret, sportistet dhe priderit.

Perpara zhvillimit te aktivitetit ne faqen zyrtare te FSHT-W ilustrohet me video menyra
zhvillimit te konkurimit duke respektuar Protokollin Sanitar. Regjistrimi i sportisteve u
be online. Te gjitha masat mbrojtese te parashaikuara nga Ministria e Shendetesise per
Covid 19 u afishuan ne nje kend te dukshem ne ambientet e aktivitetit. Po keshtu te gjithe
te pranishmit (edhe prnderit) u pajisen me maska dhe doreza. Cdo konkurent perpara se te
zhvillonte konkurimit perdorte dizifektant (kembe dhe duar) dhe matur temperaturen
trupore.
Ne kete aktivitet moren pjese ekipet; Tirana, Sudenti, Partizani, Vllaznia, Top Gym
Sport, Qendra Tkd, Beslidhja, Emanuel TKD, Visela Martial Arts, Instituti TKD, Combat
Tirana, Elite Sports Academy.
Ekipet fituese sipas kategorive u renditen si me poshte.

 1. Kategoria te rritur.
 • Ekipi Tirana
 1. Kategoria te rinj.
 • Ekipi Elite Sports Academy
 1. Ktegoria para te rinj.
 • Ekipi Studenti
 1. Kategoria femije
 • Ekipi Studenti

Sipas kategorive sportistet fitues u renditen si me poshte;

 1. Konkurim Individual (kategoria femije)
  Meshkuj
 • Vendi I Nikolo Hykollari (Qendra TKD)
 • Vendi II Sead Keta (Tirana)
 • Vendi III Brajan Hykollari (Emanuel TKD)
 • Vendi III Pelivan Merdanaj (Tirana)
  Femra
 • Vendi I Amelia Levenishti (Tirana)
 • Vendi II Lorigla Hysa (Studenti)
 • Vendi III Emma Hasa (Studenti)
 • Vendi III Ema Kreshpa (Instituti TKD)
 1. Konkurim Individual (kategoria para te rinj)
  Meshkuj
 • Vendi I Noel Hasa (Partizani)
 • Vendi II Mirtan Hasaj (Vllaznia)
 • Vendi III Arviden Sada (Top Gym Sport)
 • Vendi III Ernest Merdanaj (Tirana)
  Femra
 • Vendi I Klarisa Merdanaj (Tirana)
 • Vendi II Sofia Ruli (Studenti)
 • Vendi III Stelina Gjoci (Instituti TKD)
 • Vendi III Kea Kapxhillari (Studenti)
 1. Konkurim Individual (kategoria te rinj)
  Meshkuj
 • Vendi I Herti Duli (Elite Sports Academy)
 • Vendi II Orseld Shkalla (Tirana)
 • Vendi III Gledis Shehaj (Tirana)
 • Vendi III Antonio Ndreu (Elite Sports Academy)
  Femra
 • Vendi I Rafaela Ndreu (Elite Sports Academy)
 • Vendi II Xhovana Rusi (Instituti TKD)
 • Vendi III Shelia Qiriaqi (Qendra TKD)
 • Vendi III Prena Marku (Beslidhja)
 1. Konkurim Individual (kategoria te rritur)
  Meshkuj
 • Vendi I Adieni Bajrami (Tirana)
 • Vendi II Juirdo Cani (Tirana)
 • Vendi III Kristo Marku (Beslidhja)
 • Vendi III Lirido Ndoj (Elite Sports Academy)
  Femra
 • Vendi I Hasie Allaraj (Studenti)
 • Vendi II Nurie Hoda (Instituti TKD)
 • Vendi III Atena Gjoka (Tirana)
 1. Konkurim Cift (kategoria femije)
 • Vendi I Tirana, Amelia Levenishti & Sead Keta
 • Vendi II Studenti, Ajden Hysa & Ema Kreshpa
 • Vendi III Qendra TKD, Ajla Hykollari & Nikolo Hykollari
 1. Konkurim Cift (kategoria para te rinj)
 • Vendi I Tirana, Ernest Merdanaj & Klarisa Merdanaj
 • Vendi II Instituti TKD, Stelina Gjoci & Orest Xhetani
 • Vendi III Beslidhja, Kristo Marku & Prena Marku
 1. Konkurim Cift (kategoria te rinj)
 • Vendi I Elite Sports Academy, Rafaela Ndreu & Herti Duli
 • Vendi II Studenti, Xhovana Rusi & Bruno Hystunda
 • Vendi III Instituti TKD, Stela Gjoci & Elidjon Kojnozi

Te gjitha dokumentat e nevojshem i bashkangjiten relacionit.

Sekretar i Pergjithshem
Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply