Sporti dhe gjuha angleze

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar ne bashkepunim me British Council organizon kurset e trajnimit ne kuader te Projektit “Sporti dhe gjuha angleze”. Me pjesemarrjen e perfaqesuesve te 6 federatave sportive, ne pranine e perfaqesuesve te British Council dhe drejtuesve te KOKSH, u be promovimi i projektit.

 Si fillim kandidatet ju nenshtruan testit te njohurive ne gjuhen angleze dhe pas pergjigjve pozitive tre drejtues te Federates Shqiptare Taekwondo (WTF) z. Leo Kapri, z. Elvis Vulka dhe z. Julian Caca, do te jene pjese e ketij projekti.

Sekretar i Pergjithshem
Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply