Pergatitje Speciale Greqi

Sportistja e Kombetare Shqiptare Taekwondo Ada Demneri candidate potenciale per Lojerat Olimpike Rinore “Nanjing 2014” pas trajnimit 10 ditor ne Slloveni, merr pjese ne nje trajnim tjeter ne Kozan te Greqise.  

Ne kete faze te dyte trajnimi Demneri eshte grumbulluar me ekipin Makedoniki Dinami Kozani 11 here kamipione e Greqise. Ne perberje te ketij ekipi ka 5 medaliste Boterore dhe 9 medaliste Europiane si dhe 250 vende nderi ne Kampionatin Grek.

E vecanta e ketij trajnimi qendron ne faktin se Demneri ka mundesi te zhvilloje ndeshje kontrolli me kandidate te peshes se saj, duke qene se ekipi ku ajo eshte grumbulluar ka shume sportiste te peshes ku ajo konkuron.

Ky trajnim u be i mundur nga Trajneri i saj z. Leo Kapri.      

Sekretar i Pergjithshem

Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply