Selanik 19 Tetor 2013

Federata Shqiptare Taekwondo (WTF) mori pjese ne  Kampionatin Internacional “4-rth Open Tournament Thesaloniki Greece” qe u zhvillua ne Selanik, Greqi ne daten 19-20 Tetor 2013. Ne kete aktivitet merrnin pjese perfaqesueset e Greqise, Gjermanise, Turqise, Mali te Zi, Bosnje Herxegovines, Kosoves, Shqiperise, Qipros, Rumanise dhe Serbise.

 Federata Shqiptare Taekwondo (WTF) u perfaqesua me ekipet: 

  1.  “Tirana” me trajnere znj. Arjola Kasaj.

 Figure shume te mire bene sportistet, Juirdo Cani, Romarjo Noka, Egers Aliu. 

 

 

 

 

       

 2. “Top Gym Sport” me trajner z. Leo Kapri.

       

 

4. “Ortek” me tajner z. Julian Caca.

 

 

 

5. “Dinamo” me trajner z. Elvis Vulka 

Ky aktivitet u zhvillua per te tre grupmoshat; para te Rinj, te Rinj dhe te Rritur ku sportistet e federates tone arriten te marrin 4 medalje si meposhte:

  1. Medalje Argjendi Ada Demneri, te Rinj, pesha -46kg (Top Gym Sport).
  2. Medalje Argjendi Donaldo Dizdari, para te Rinj pesha -57kg (Top Gym Sport).
  3. Medalje Bronzi Elvis Gjana, te Rritur pesha -54kg (Ortek).

Medalje Bronzi Rigers Qarri, te Rinj pesha -78kg (Ortek)

 

       

 

Sekretar i Pergjithshem

     Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply