Relacion “Kupa e Shqiperise 2013”.

Federata Shqiptare Taekwondo World ne date 30.11.2013 ne ambjentet e pallatit te Sportit “Asllan Rusi”  ne Tirane zhvilloi Kupen e Shqiperise 2013 ne Taekwondo.

          Ne kete aktivitet moren pjese ekipet

 1. Sun Ray me trajner Mjeshter 2 Dan, Ismail Kryemadhi
 2. Tirana me trajnere Mjeshte 3 Dan Arjola Kasaj.
 3. Top Gym Sport me trajner Mjeshtrin 3 Dan Leonidha Kapri.,
 4. Elbasani me trajner z. Ligor Shaka.
 5. Beslidhja me trajner Mjeshter 3 Dan Martin Marku.
 6. Qendra Taekwondo me trajner Mjeshter 3 Dan Endit Hoxha.
 7. Kamza me trajner Mjeshter 1 Dan Sokol Cera.
 8. Oaz me trajner Mjeshter 3 Dan Arben Markaj.
 9. Vllaznia me trajner Mjeshter 2 Dan Eljon Puka.
 10. Qytet Studenti me trajner Mjeshter 3 Dan Xhevair Hysa.
 11. Vlora me trajner Mjeshter 2 Dan Ermal Simoni.
 12. Elite Sport Akademi me trajner Mjeshter 1 Dan Arben Merkaj.
 13. Ortek me trajner Mjeshter 3 Dan Julian Caca.
 14. Alpin Durres me trajner Mjeshter 1 Dan Fatjon Rrapollari.

 

       Fjalen e hapjes e mbajti Drejtori Teknik i FSHT-W z. Endrit Hoxha i cili pasi pershendeti te pranishmit dhe te ftuarit ia dha fjalen z. Vladimir Gjonaj, Drejtor i Sporteve ne Ministine e Arsimit dhe Sporteve.

       Z. Gjonaj pershendeti te pranishmit dhe drejtuesit e FSHT-W per punen e mire ne organizimin e ketij aktiviteti.  Me pas u shperndane Diplomat dhe titujt per kategorine Femije ku fitues i Kupes se Shqiperise per kete kategori u shpall ekipi Qendra Taekwondo me trajner z. Endrit Hoxha.   

 Fituesit ishin si meposhte:

KATEGORIA FEMIJE  B       (6-8 vjec);

Pesha -23 kg

Vendi I, Franci Leka (Beslidhja)

Pesha -25 kg

Vendi I, Santino Demarelis (Qendra TKD)
Vendi II, Matias Andel (Top Gym Sport)

Pesha -27 kg

Vendi I, Mateo Lila (Qendra TKD)
Vendi II, Nikolas Charitos (Qendra TKD)

 

Pesha -29 kg,                                                 Pesha -25 kg Femra

Vendi I Aurel Muhollari (Sun Ray)                Vendi I Arjeta Rrushi (Top Gym Sport)
Vendi II Erin Xhindoli (Qendra TKD)
Vendi III Arlin Gjini (Elite Sport Akademi)

 

KATEGORIA FEMIJE A (8-10 vjec);

Pesha -23 Kg,                                                 Pesha -25 kg

Vendi I Florian Pervathi (Beslidhja)               Vendi I Danjel Reci (Vllaznia)
                                                                     Vendi II Klodian Sula (Tirana)

Pesha -27 kg,                                                 Pesha -29 kg

Vendi I Arges Gjeta (Lezha)                         Vendi I Arjeta Rrushi (Top Gym Sport)
Vendi II Henri Hyseni (Vllaznia)                     Vendi II Arber Hamzallari (Qendra TKD)
Vendi III Igli Balilaj (Vllaznia)                         Vendi III Arber Muratja (Qytet Studenti)
Vendi III Kerim Kaja (Alpin)                           Vendi III Henri Kananaj (Sun Ray)

Pesha -31 kg,                                                 Pesha -33 kg

Vendi I Bojken Gjata (Elbasani)                    Vendi I Seldi Shkalla (Top Gym Sport)
Vendi II Kris Breshtani (Top Gym Sport)        Vendi II Erion Sylashabani (Top Gym Sport)
Vendi III Anrea Vito (Sun Ray)                       Vendi III Luis Rrena (Alpin)
Vendi III Amir Brahimi (Vllaznia)                     Vendi III Adriel Braho (Qendra TKD)

 

Pesha -40 kg,                                                 Pesha +40 kg

Vendi I Bjorn Kasapi (Qendra TKD)              Vendi I Albi Malko (Qendra TKD)
Vendi II Endi Kocibelli (Qytet Studenti )     

Sportisti “Me i Mire Teknik” u shpall Seldi Shkalla i ekipit To Gym Sport.

Fitues i Kupes se Shqiperise per kategorine Kadet u shpall e kipi Top Gym Sport me tajner z. Leo Kapri.

Fituesit ishin si meposhte:

KATEGORIA KADET  B   (10-12 vjec);

 Pesha -31 kg

Vendi I, Florian Petrovic (Vllaznia)

Pesha -33 kg

Vendi I, Kadri Kuka (Top Gym Sport)
Vendi II, Jak Pervathi (Lezha)

Pesha -36 kg

Vendi I, Isuf Erbas (Elite Sport Akademi)
Vendi II, Franci Leka (Lezha)
Vendi III, Latifsami Ertekin (Elit Akademi)
Vendi III, Martin Mullaj (Qenrta TKD)

 

Pesha -40 kg,                                                 Pesha -44 kg

Vendi I Kristi Trebicka (Qytet Studenti)       Vendi I Gjovan Deda (Lezha)
Vendi II Adriel Pollo (Elite Sport Akademi)  Vendi II Pjeter Deda (Lezha)
                                                            Vendi III Igli Kaloshi (Top Gym Sport)

 

Pesha -48 kg,                                                 Pesha +48 kg

Vendi I Henri Olldashi (Qendra TKD)          Vendi I Julian Selenica (Top Gym Sport)
                                                            Vendi II Murat Dedolli (Top Gym Sport)
Pesha -34 kg Femra                              Vendi III Gerald Myrta (Qytet Studenti)
Vendi I Eris Balla (Alpin)                           Vendi III Klejdi Peti (Sun Ray)

 

KATEGORIA KADET A (12-14 vjec);

Pesha -33 kg,                                                 Pesha -37 kg

Vendi I Diamant Mbreshtani (Tirana)            Vendi I Endri Zela (Tirana)
Vendi II Redion Islamaj (Top Gym Sport)      Vendi II Eliot Bacinozi (Qytet Studenti)
Vendi III Silian Gjokaj (Top Gym Sport)       
Vendi III Florian Kojeli (Top Gym Sport)   

 

Pesha -41 kg,                                                 Pesha -49 kg Femra

Vendi I Daniel Hoxha (Top Gym Sport)       Vendi I Besarb Mulgeci (Top Gym Sport)
Vendi II Kamil Ertekin (Elite Akademi)        Vendi II Said Shkreli (Vllaznia)
Vendi III Kevin Trifoni (Elite Akademi)     

 

Pesha -45 kg,                                                 Pesha -53 kg

Vendi I Arlind Lushaj (Top Gym Sport)        Vendi I Jurgen Markaj (Tirana)
Vendi II Besarb Hykollari (Tirana)                Vendi II Mateo Shahinaj (Elite Akademi)
Vendi III Sidgen Galica (Vllaznia)           
Vendi III Elfiord Hushi (Sun Ray)    

             

 

Pesha -57 kg,                                                 Pesha +65 kg

Vendi I Qamil Korra (Tirana)                         Vendi I Teodor Gogu (Qendra TKD)
Vendi II Rei Lleshi (Top Gym Sport)                Vendi II Jordi Gerqarri (Vllaznia)
Vendi III Armando Doci (Vllaznia)                  Vendi III Sledis Haxhiaj (Vllaznia)
Vendi III Klisma Myrta (Qytet Studenti)           Vendi III Betim Bakalli (Elbasani)

   

Pesha -41 kg,  Femra                                             

Vendi I Fiona Prifti (Tirana)

Fitues i Kupes se Shqiperise per kategorine Te Rinj u shpall e kipi Tirana me tajnere znj. Arjola Kasaj.

 

Fituesit ishin si meposhte:

KATEGORIA TE RINJ   (14-17 vjec);

Pesha -45 kg

Vendi I, Halil Peka (Top Gym Sport)
Vendi II, Besnik Musaraj (Qytet Studenti)
Vendi II, Orgest Skana (Qytet Studenti)

Pesha -51kg

Vendi I, Romarjo Noka (Tirana)
Vendi II, Glein Saja (Ortek)
Vendi III, Liridon Peposhi (Tirana)
Vendi III, Elton Tole (Tirana)

 

 

Pesha -55 kg,                                                   Pesha -59kg,

Vendi I Adien Bajrami (Tirana)                      Vendi I Lutmir Kadilli (Tirana)
Vendi II Juirda Cani (Tirana)                          Vendi II Klavi Kocibelli (Qytet Studenti)
Vendi III Samuel Smajli (Vllaznia)
Vendi III Armando Laska (Top Gym Sport) 

Pesha – 63 kg

Vendi I Enea Karik (Tirana)

 

Pesha -68 kg,                                                   Pesha -78kg,

Vendi I Ardir Lleshaj (Lezha)                         Vendi I Marisold Bardhi (Sun Ray)
Vendi II Armando Gjoni (Lezha)                

 

Pesha +78 kg,                                                   Pesha -55kg, Femra

Vendi I Stelian Cani (Elbasani)                        Vendi I Fabjola Brahja (Tirana)
                                                                          Vendi II Dea Terbuni (Vllaznia)                

 

Pesha -42 kg Femra,                                     

Vendi I Megi Dervishi (Elbasani)
Vendi II Vileta Cera (Kamza)
Vendi III Sonila Deda (Kamza)
Vendi III Erilda Xhura (Vlora)

Sportistja ‘Me e Mire Teknike” u shpall Fabjola Brahja e ekipit Tirana.

Fitues i Kupes se Shqiperise per kategorine Te Rinj u shpall e kipi Vllaznia me tajner z. Elion Puka.

Fituesit ishin si meposhte:

KATEGORIA TE RINJ   (14-17 vjec);

Pesha -54 kg

Vendi I, Eneos Carka (Oaz)

Pesha -63kg

Vendi I, Egers Aliu (Tirana)
Vendi II, Artur Prendi (Sun Ray)

Pesha -68kg

Vendi I, Kaltrin Hasa (Sun Ray)
Vendi III, Ditmir Hamja (Vllaznia)

 

 

Pesha -74 kg,                                                   Pesha -80kg,

Vendi I Ditmir Vodinaj (Vllaznia)                   Vendi I Rigers Qarri (Ortek)
Vendi II Marsel Peti (Sun Ray)                       Vendi II Florian Qallija (Vllaznia)
Vendi III Erik Qenami (Sun Ray)

 

Pesha +87 kg,                                                   

Vendi I Gzim Ferhati (Vllaznia)                  

Sportisti “Me i Mire Teknik” u shpall Kaltrin Hasa I ekipit Sun Ray.

 

Ky aktivitet u zhvillua per te kater grupmoshat, te Rritur, te Rinj dhe Para te Rinj dhe Femije te ndara sipas kategorive. Ne kete aktivitet moren pjese 137 sportiste nga te cilet 32 femra.Ndeshjet u gjykuan nga gjyqtare te Federates se Malit te Zi dhe te gjyqtare te FSHT-W.

 

 1. Nua Rukaj, kategoria I
 2. Gjon Gjonaj, kategoria II
 3. Drita Rukaj, kategoria III
 4. Arben Markaj, kategoria II
 5. Armando Hoxha, kategoria III
 6. Elon Kapri, kategoria III.
 7. Gledis Gjata, kategoria III.
 8. Fjorald Mema, kategoria III.

     

Aktiviteti u financua nga KOKSH

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply