Relacion mbi zhvillimin e Seminarit per Gjyqtare

Sipas kalendarit te aktiviteteve te FSHT-W u organizua Seminari per Gjyqtare.

Ky seminar (i dyti per kete vit) u drejtua nga Kryegjyqtari z. Vlerat Bekteshi (gjyqtar nderkombetar) dhe njohu pjesemarresit me ndryshimet ne Rregulloren e Gjykimit dhe te Pikezimit.

Po keshtu gjyqtaret e rinj paten mundesi te familjarizohen me sistemin elektronik te pikezimit, vleresimin dhe reklamimin e pikeve si dhe menyren e shortit.

Seanca praktike dhe konkretisht, sinjalet me duar te arbitrit, paraqiten me shume interes per te pranishmit,

Ne perfundim pjesemarresit u pajisen me Certifikate, ndersa dy gjyqtaret e rinj u pajisen me Licensen e Gjyqtarit.

Gjate gjithe kohes u ruajt distanca sociale dhe masat kundra Covid 19.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply