Relacion mbi zhvillimin e Testimit Nderkombetar Brezi i Zi

Si shkak i rritjes se nivelit teknik dhe plotesimit te kohes stervitore prej shume trajnereve dhe sportisteve FSHT-W organizoi Tesimin Nderkombetar per graden Dan (brez i zi)

Testimi u drejtua nga Komisioni Teknik i FSHT-W dhe testi u zhvillua sipas kritereve te KUKKIWON (teori, praktike). Pjesemarrja ishte nen monitorim rigoroz te masave mbrojtese te Covid 19.

Sportistet e ekipeve, Beslidhja, Studenti, Apolonia, Tirana, Alpin, Partizani, Elite Sport, Qendra TKD, Alfa Fight Club, Combat Tirana, Vllaznia, Sun Ray dhe Ortek testuan nivelin teknik ne disiplinen Poomsae nepermjet Testit te Brezit te Zi.

Nje falenderim te vecante per trajneret e ekipeve pjesemmarrese te cilet vit pas viti po sjellin ne kete test, sportiste perhere e me te pregatitur.

Pas perllogaritjeve te rezultateve dhe certifikimit nderkombetar FSHT-W do te organizoje ne muajin Dhjetor ceremonine e ndarjes se certifikatave.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply