Relacion mbi zhvillimin e Seminarit Antidoping

Federata Shqiptare Taekwondo World ne bashkepunim me  Ministirne e Arsimit, Sportit dhe Rinise ne dt. 01 Nentor 2020 organizoi Seminarin Antidoping.

Ky seminar u drejtua nga znj. Violeta Shqevi  dhe z. Surven Metolli te cilet relatuan ne lidhje me temat

  1. Kodi Boteror Anti-doping WADA
  2. Rregullat anti-doping te Organizates Kombetare Anti-Doping
  3. Procesi i perjashtimit terapeutik (TUE)
  4. Lista e medikamenteve te ndaluara per vitin 2020

Seminarin e ndoqen trajneret, gjyqtaret dhe sportistet elitare te FSHT-W te cilet pasi ishin njohur me pare me programin paten mundesi te bashkebisedojne me lektoret ne lidhje me problematika te ndryshme.

 Seminari u zhvillua ne masa rigoroze kundra Covid 19 duke patur gjate gjithe kohes mjetet mbrojtese si dhe respektuar distancen sociale.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply