Kupa e Shqiperise 2017 Shkodra 10 Nentor 2017

Federata Shqiptare Taekwondo World ne date 10.12.2017 ne Qytetin e Shkodres zhvilloi aktivitetitn “Kupa e Shqiperise 2017”. Ky aktivitet u zhvillua ne pallatin e sportit “Qazim Dervishi” per kategorite Senior dhe Junior.

Ekipi fitues i kesaj kategorie u shpall ekipi Tirana me trajnere Arjola Kasaj.

Ekipi fitues i kesaj kategorie u shpall ekipi Vllaznia me trajner Elion Puka.

Aktiviteti u gjykua nga gjyqtare te FSHT-W.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply