Prezantimi i Sponsorit të Ekipit Kombëtar

Pas perfundimit te programit stervitor me rastin e pjesemarrjes ne Kampionatin Ballkanik, Kryesia e Federates Shqiptare Taekwondo WTF organizoi ceremonine e prezantimit te sponsorit te Ekipit Kombetar si dhe prezantoi listen e sportisteve te cilet do te perfaqesojne Shqiperine ne kete aktivitet.

 Pas shume perpjekjesh zv. Presidentit z. Leo Kapri arriti te siguroje nje kontrate bashkepunimi me Kompanine “Lotto Sport” per financimin e uniformave te Ekipit Kombetar. Per kete qellim ne ambjentet e Agjensise se Sherbimit te Sporteve u organizua prezantimi i sponsorit general te Ekipit Kombetar.

Marveshja nenshkruhet nga perfaqesuesi i FSHT-W z. Elvis Vulka (zv. President) dhe perfaqesuesi i zyres se marketingur per Kompanine “Lotto Sport” z. Dritan Krifsa.

 Z. Dritan Krifsa i dorezon uniformen zyrtare te Ekipit Kombetar Trajnerit z. Leo Kapri duke shpresuar ne rezultate te mira nga sportistet ne kete aktivitet.

Komisioni Teknik i FSHT-W percaktoi pjesetaret e delegacionit si dhe sportistet te cilet do te marrin pjese ne aktivitet.

 1. Genti Malko, Drejtues Delegacioni (president)
 2. Leo Kapri, Trajner kategoria te Rritur (zv. President)
 3. Arjola Kasaj, Trajnere kategoria te Rinj.
 4. Arben Markaj, Gjyqtar.
 5. Visar Pitushi, sportist pesha -68kg te Rritur.
 6. Arsid Loshi, sportist pesha -68kg te Rritur.
 7. Ermal Simoni, sportist pesha -63kg te Rritur.
 8. Klint Azuni, sportist pesha -63kg te Rritur.
 9. Halil Peka, sportist pesha -45kg te Rinj.
 10. Ada Demneri, sportiste pesha -49kg te Rinj.
 11. Adien Bajrami, sportiste pesha -51kg te Rinj.
 12. Lutmir Kadilli, sportist pesha -55kg te Rinj.
 13. Juirdo Cani, sportiste pesha -55kg te Rinj.
 14. Egers Aliu, sportiste pesha -59kg te Rinj.
 15. Ardit Lleshaj, sportist pesha -63kg te Rinj.
 16. Fabjola Brahja, sportiste pesha -59kg te Rinj.
 17. Endri Zela, sportiste pesha -33kg Para te Rinj.
 18. Gerald Gjoni, sportiste pesha -37kg Para te Rinj.
 19. Besim Kuqo, sportiste pesha -37kg Para te Rinj.
 20. Romarjo Noka, sportiste pesha -49kg Para te Rinj.
 21. Liridon Peposhi, sportiste pesha -53kg Para te Rinj.
 22. Jurgen Markaj, sportiste pesha -53kg Para te Rinj.
 23. Donald Dizdari, sportiste pesha -57kg Para te Rinj.
 24. Julian Selenica, sportiste pesha -49kg Para te Rinj.

 

Sekretar i Pergjithshem
Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply