Kampionati Ballkanik 7-8 Tetor 2013

Federata Shqiptare Taekwondo WTF mori pjese ne Kampinatin Ballkanik qe u zhvilluan ne Malin te Zi ne datat 07-08 Tetor 2013. Ky aktivitet u organizua nga Federata Taekwondo e Malit te Zi me mbeshtetjen e Federates Ballkanike Taekwondo. Ne kete evenimet moren pjese 10 ekipe: Mali i Zi, Sllovenia, Bosnje Hezegovina, Rumania, Kosova, Shqiperia, Serbia, Maqedonia, Turqia dhe Bullgaria.

 

Ne kete aktivitet ekipi yne kombetar perfaqesohej nga:

1.Trajneret: Mjeshter Leo Kapri dhe Mjeshtre Arjola Kasaj, Zv/trajner; Vilson Kasaj.

2. Gjyqtar: Arben Markaj.

3. Sportistet:

– Visar Pitushi, sportist pesha -68kg te Rritur.
– Arsid Loshi, sportist pesha -68kg te Rritur.
– Ermal Simoni, sportist pesha -63kg te Rritur.
– Klint Azuni, sportist pesha -63kg te Rritur.
– Halil Peka, sportist pesha -45kg te Rinj.
– Ada Demneri, sportiste pesha -49kg te Rinj.
– Adien Bajrami, sportist pesha -51kg te Rinj.
– Lutmir Kadilli, sportist pesha -55kg te Rinj.
– Juirdo Cani, sportist pesha -55kg te Rinj.
– Egers Aliu, sportist pesha -59kg te Rinj.
– Ardit Lleshaj, sportist pesha -63kg te Rinj.
– Fabjola Brahja, sportiste pesha -59kg te Rinj.
– Endri Zela, sportist pesha -33kg Para te Rinj.
– Gerald Gjoni, sportist pesha -37kg Para te Rinj.
– Besim Kuqo, sportist pesha -37kg Para te Rinj.
– Romarjo Noka, sportist pesha -49kg Para te Rinj.
– Liridon Peposhi, sportist pesha -53kg Para te Rinj.
– Jurgen Markaj, sportist pesha -53kg Para te Rinj.
– Donald Dizdari, sportist pesha -57kg Para te Rinj.
– Julian Selenica, sportist pesha -49kg Para te Rinj.

Ky aktivitet u gjykua nga gjyqtare te vendeve pjesemarrese ku federate jone u perfaqesua me gjyqtarin Arben Markaj.

        

Sportistet tane konkuruan ne te dy disiplinat:

  1. Ne disiplinen e dyluftimit u moren:

Nje Medalje Ari nga sportisti Donaldo Dizdari.

Pese Medalje Bronxi nga sportistet;

–          Ada Demneri
–          Liridon Peposhi
–          Romarjo Noka
–          Fabjola Brahja
–          Halil Peka

  1. Ne disiplinen e Demostrimi u moren:

Nje Medalje Bronxi nga sportistja Fabjola Brahja.

       

Ne Asamblene e zhvilluar me kete rast te gjithe aneret e Federates Ballkanike Taekwondo miratuan kerkesen e Federates Shqiptare Taekwondo (WTF) qe Kampionati Ballkanik i vitit 2015 te zhvillohet ne Shqiperi.

Duke qene se paraqitja e Ekipit Kombetar Shqiptar ishte shume e mire Sekretari i Pergjithshem i vendit organizator i akordon Presidenti te FSHT-W z. Genti Malko medaljen “Per Pjesemarrje Dinjitoze”

       

Sekretar i Pergjithshem
Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply