Kampionati Europian për Kadet

Federata Shqiptare Taekwondo World mori pjese ne “5th European Cadets Championships 2013” qe u zhvillua ne date 19-26 Gusht 2013 ne Bukuresht te Rumanise. Ekipi yne kombetar perbehej nga Drejtuesi i Delegacionit z. Leonidha Kapri (zv. President i FSHT-W), dhe sportisti Donaldo Dizdari.

Ky aktivitet u parapri nga Asambleja e Pergjithshme Zgjedhore qe organizoi Federata Europiane Taekwondo (ETU) ne te cilen FSHT-W ushtroi te drejten e votes nepermjet perfaqesuesit te saj z. Leonidha Kapri. Pas votimit ne kete Asamble z. Athanasios Pragalos rikonfirmohet si President i ETU, dhe Sekretar i Pergjithshem i saj zgjidhet z. Kenneth Schunken.

 

 

 

 

       

 Sportisti Donaldo Dizdari u ndesh ne kategorine Kadet, pasha -57kg. Duke marre parasysh qe pjesmarrja e tij ne nje aktivitet te permasave te tilla ishte per here te pare, paraqitja e tij ishte e kenaqshme.

      

Pjesemarrja e Ekipit Kombetar Shqiptar ne kete aktivitet u be e mundur nga financimi i z. Agim Dizdari.

Sekretar i Pergjithshem
Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply