Lojrat Mesdhetare Mersin 2013

Federata Shqiptare Taekwondo World mori pjese ne Lojerat Mesdhetare qe u zvhilluan ne Mersin te Turqise ne date 20-30 Qershor 2013. Per kete aktivitet KOKSH miratoi dy nga 4 kandidaturat qe FSHT-W kishte derguar per pjesemarrje ne keto lojera.

 Dy sportistet qe u perzgjodhen ishin z. Xhersi Kurti pesha -68kg dhe Egers Aliu pasha -58kg.

 Federata Shqiptare Taekwondo World ne bashkepunim me Federaten Europiane Taekwondo dhe Ekipin Kombetar te Federates se Turqise organizuan  ne Adana te Turqise trajnimi 10 ditor (9 – 19 Qershor 2013) per sportistet e larpermendur.

Pas ketij trajnimi ekipi yne kombetar i perbere nga:

  1. Z. Leonidha Kapri, zv. President i FSHT-W.
  2. Z. Xhersi Kurti, sportist pesha -68kg.
  3. Z. Egers Aliu, sportist pesha -58kg.

 i bashkangjitet Delegacionit Olimpik Shqiptar pjesemarres ne keto lojera nga data 20-30 Qershor 2013 ne Mersin, Turqi.

       

Taekwondoja Shqiptare perfaqesohej per here te pare ne keto lojera dhe paraqitja e sportisteve tane ishte e kenaqshme.

 

Sekretar i Pergjithshem
Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply