Raporti i veprimtarive dhe situacioni financiar per periudhen Janar-Gusht 2020

FSHT-W gjate periudhes Janar – Gusht 2020 ka zhvilluar keto veprimtari.

  • Takim KOKSH – KOKSH per Bursat Olimpike 10 Janar 2020.
  • Seminar per Trajnere dhe Gjyqtare 19 Janar 2020.

  • Turkish Open G1 Tournament, 03-05 Shkurt 2020 Staboll, Turqi.

Sportisti Elord Gjana qe mbeshtetet me Burse nga KOKSH mori pjese ne kete aktivitet.

  • Sportistet Elord Gjana, Juirdo Cani dhe Ernest Merdanaj moren pjese ne aktivitetin Sofia Open G1 Tournament , 08 Shkurt 2020 Sofje, Bullgari. Sportisti Ernest Merdanaj arriti te renditet ne vendin e trete, medalje Bronzi.
  • Kampionati Kombetar i Demostrimit, 01-02 Gusht 2020, Tirane.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply