Prezantimi i rezultateve të Kampionatit Ballkanik

Per te promovuar rezultatin e Ekipit Kombetar Shqiptar Taekwondo ne Kampinatin Ballkanik qe u zhvilluan ne Malin te Zi ne datat 07-08 Nentor 2013 ne te cilin u fituan 1 Medalje Ari dhe 6 Medalje Bronxi, me inisiativen e Presidentit te federates z. Genti Malko ne ambjentet e Hotel “Modial”, FSHT-W organizoi ne date 21 Nentor 2013 nje ceremoni promovimi.

Ne kete ceremoni ishin te ftuar Presidenti i KOKSH z. Viron Bezhani, specialisti nderkombetar i taekwondo-se Mjeshter i Madh, Kim Yong Ki, perfaqesues te federatave te sporteve luftarake, si dhe prinder e gazetare.

Presidenti i FSHT-W, z. Genti Malko mbajti fjalen e hapjes se ceremonise duke prezantuar suksesin e ekipit kombetar ne Kampionatin Ballkanik. Me pas fjalen e mori Presidenti i KOKSH, z. Viron Bezhani i cili falenderoi sportistet per rezultatet e arritura dhe premtoi se cilesia sportive do te jete ne fokusin e financimeve te ardhshme.

Dy trajnereve te palodhur te ekipit kombetar, z. Leo Kapri dhe znj. Arjola Kasaj per kontributin ne arritjen e ketij rezultati ju akordohet nga FSHT-W, Titulli “Per Merita ne Sportin Taekwondo”. 

       

Sportistit Donaldo Dizdari i cili arriti te fitoje Titullin “Kampion Ballkani” i jepet nga Presidenti i FSHT-W nje Medalje Mirenjohjeje.

       

Me pas behet  prezantimit i rezultateve te sportisteve:

– Fabjola Brahja (dy here kampione vendi III-te)
– Liridon Peposhi (vendi III-te)
– Romarjo Noka (vendi i III-te)
– Ada Demneri (vendi III-te)
– Halil Peka (vendi i III-te)

ceremonia mbyllet ne formen e nje kokteli.

 

Sekretar i Pergjithshem
Arben Markaj

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply