Relacion mbi zhvillimin e Kampionatit Kombetar Kategoria Kadet & Junior date 09/03/2019

Federata Shqiptare Taekwondo World ne date 09/03/2019 ne ambjentet e pallatit te sportit “Dhimitraq Goga” ne qytetin e Durresit zhvilloi Kampionatin Kombetar 2019 per kategorine Kadet dhe Junior.

Ne kete aktivitet moren pjese ekipet Tirana, Studenti, Dinamo, Ortek, Alpin, Combat, Qendra TKD, etj.

I pranishem ishte z. Kliton Muca (kordinator i  KOKSH) i cili pa nga afer pajisjet te cilat KOKSH i ka dhuruar FSHT-W per stafin e gjykimit. Sic jeni ne dijeni KOKSH ka mbeshtetur me projekt sistemin e gjykimit (sitem elektronik pikezimi).

Aktiviteti u zhvillua ne dy fusha luftimi dhe ndeshjet u gjykuan nga gjyqtaret e FSHT-W.

Ekipet fituese sipas ketegorive u shpallen;

Kategoria Kadet

 1. Vendi i I ekipi Combat Tirana me trajner z. Marsel Peti.
 2. Vendi II ekipi Vllaznia me trajner z. Eljon Puka.
 3. Vendi III ekipi Tirana me trajnere znj. Arjola Kasaj.

Kategoria Junior

 1. Vendi i I ekipi Tirana me trajnere znj. Arjola Kasaj
 2. Vendi II ekipi Qendra TKD me trajner z. Endrit Hoxha
 3. Vendi III ekipi Vllaznia me trajner z. Elion Puka

Sprtistet me te mire te aktivitetit sipas kategorive  u shpallen;

Kategoria Kadet

 1. Sportisti me i mire Gersi Bardhi ekipi Vllaznia
 2. Sportstja me e mire Irsa Osmanogiq ekipi Vllaznia

Kategoria Junior

 1. Sportistiu Orseld Shkalla ekipi Tirana
 2. Sportistja Livia Zhagu ekipi Tirana

Ky aktivitet u financua nga Fondi Grand 2019 ne zerat e meposhtem;

 1. Qera ambjenti
 2. Pagesa e gjyqtareve
 3. Kupa dhe medalje
 4. Diploma dhe materiale per gjyqtarine
 5. Trasport i materialeve Tirane-Durres-Tirane

Pjesa tjeter baneri dhe sherbimi mjekesor nga FSHT-W.

Sportistet fitues sipas kategorive dhe peshave si dhe cdo dokument tjeter verifikues bashkelidhen me relacionin.

Sekretar i Pergjithshem

Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply