Relacion mbi zhvillimin e aktivitetitit Kampionati Mbarekombetar 2019

Te nderuar!

Federat Shqiptare Taekwondo World ne date 22/12/2019 ne sallen sportisve “Feti Borova” parku Olimpik, Tirane, organizoi aktivitetet e parashikuara ne kalendarit e aktiviteteve “Kampionati Mbarekombetar 2019”

Ne kete aktivitet moren pjese 13 ekipe nga Federata Shqiptare, 5 ekipe nga Federata e Kosoves dhe 1 ekip nga Federata e Malit te Zi.

Ne kete aktivitet u konkurua ne te gjitha kategorite dhe fituesit ishin si me poshte;

  1. Kategoria Senior (te rritur)

            Vendi i I ekipi Tirana
            Vendi i II ekipi Ulqini
            Vendi i III ekipi Ortek
            Sportisti me i mire Anja Malaj ekipi Ortek.

  1. Kategoria Junior (te rinj)

             Fitues vendi i I ekipi Vllania
             Fitues vendi i II ekipi Alpin
             Fitues vendi i III ekipi Partizani
             Sportisti me i mire Orseld Shkalla ekipi Tirana.

  1. Kategoria Kadet (para te rinj)

            Fitues vendi i I ekipi Ulqini
            Fitues vendi i II ekipi Olimpic Art
            Fitues vendi i III ekipi Ortek
            Sportisti me i mire Ibrahim Eljon Agushi ekipi Olimipc Art.

  1. Kategoria Children (femije)

Vendi i I ekipi Vllaznia
            Vendi i II ekipi Ulqini
            Vendi I III ekipi Dyrrah
            Sportisti me i mire Arta Ismailaga ekipi Ulqini.

Ne kete aktivitet ishin te ftuar perfaqesues te KOKSH dhe mjeshtri korean Kim Yong Ki.

Te gjitha dokumentat e nevojshem i bashkangjiten relacionit.

Sekretar i Pergjithshem

Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply