Kampionati i 17 Kombëtar

Federata Shqiptare Taekwondo World ne date 10.03.2013 ne ambjentet e pallatit te Sportit Farie Hoti ne Tirane zhvilloi Kampionatin e 17 Kombetar Shqiptar. Ne kete aktivitet moren pjese ekipet

 1. Sun Ray me trajner Mjeshter 2 Dan, Ismail Kryemadhi
 2. Tirana me trajnere Mjeshte 3 Dan Arjola Kasaj.
 3. Top Gym Sport me trajner Mjeshtrin 3 Dan Leonidha Kapri.,
 4. Elbasani me trajner z. Ligor Shaka.
 5. Muay Thai me trajner Mjeshter 2 Dan Elvis Bejko.
 6. Beslidhja me trajner Mjeshter 3 Dan Martin Marku.
 7. Qendra Taekwondo me trajner Mjeshter 3 Dan Endit Hoxha.
 8. Shqiponjat me trajner Mjeshter 1 Dan Urim Cera.
 9. Kamza me trajner Mjeshter 1 Dan Paqsor Kaziu.
 10. Oaz me trajnere znj. Rovena Markaj.
 11. Vllaznia me trajner Mjeshter 2 Dan Eljon Puka.
 12. Qytet Spudenti me trajner Mjeshter 3 Dan Xhevair Hysa.
 13. Vlora me trajner Mjeshter 2 Dan Ermal Simoni.

Ky aktivitet u zhvillua per te kater grupmoshat, te Rritur, te Rinj dhe Para te Rinj dhe Femije te ndara sipas kategorive. Ne kete aktivitet moren pjese 108 sportiste nga te cilet 28 ishin femra.

Risia e ketij aktiviteti ishte zhvillimi i ndeshjeve ne dy fusha luftimi ndryshe eksperienca e meparshme dhe gjykimi i ndeshjeve mesistem elektronik pikezimi, kusht I vendisur nga Federata Boterore Taekwondo.

 

Ndeshjet u gjykuan nga gjyqtare te Federates se Malit te Zi dhe te gjyatre te federates.

 1. Nuo Rukaj klasa I
 2. Fikret Dushku klasa I
 3. Pashko Dedvukaj klasa I
 4. Vera Berishaj klasa I
 5. Gjon Gjonaj klasa II
 6. Drita Rukaj klasa III
 7. Linda Dushaj klasa III
 8. Arjeta Zati klasa III
 9. Armando Hoxha klasa III.

Aktiviteti filloi ne ora 10.00 me ceremonine e hapjes dhe ekzekutimin e himnit kombetar ku te gjithe ekipet pjesemarrese u rreshtuan ne tapet.

Konkurimi filloi me kategorine Femije A dhe B (mosha 6-10 vjec) ku ekipi Top Gym Sport fitoi titullin Ekipi Kampion dhe kategorine Para te Rinj (mosha 10-14 vjec) ku ekipi Tirana fitoi Titullin Kampion. Ne kategorine Para te Rinj sportisti me i mire teknik u shpall sportisti i ekipit Tirana Marjo Noka.

Per kategorine te Rinj (mosha 14-17 vjec) ekipi kampion u shpall ekipi i Tiranes dhe sportisti me i mire teknik sportisti Egers Aliu. Sportistet kampione renditen si me poshte:

Meshkuj:

 1. Adien Bajrami Tirana Pesha -51kg.
 2. Lutmir Kadilli Tirana Pesha -55kg.
 3. Egers Aliu Tirana Pesha -59kg.
 4. Kaltrin Hasa Syn Ray Pesha -63kg.
 5. Arsid Loshi Tirana pesha -68kg.
 6. Gani Graceni Elbasani Pesha -73kg.
 7. Marisol Bardhi Sun Ray Pesha +78kg

Femra:

 1. Megi Dervishi Elbasani Pesha -42kg.
 2. Ada Demneri Top Gym Sport Pesha -44kg.
 3. Krista Shehaj Qendra Taekwondo Pesha -46 kg.
 4. Deana Haxhiraj Top Gym Sport Pesha -49kg.
 5. Arianita Nezha Beslidhja Pesha -52kg.
 6. Fabjola Brahja Tirana Pesha -63kg.
 7. Antonia Gogu Qendra Taekwondo Pesha +68kg.

Presidenti z. Genti Malko i dorezoi trofeun znj. Arjola Kasaj per kategorine te Rinj.

Per kategorine te Rritur (mosha 17-35 vjec) ekipi kampion u shpall ekipi Top Gym Sport dhe sportisti me i mire teknik sportisti i ekipit Syn Ray Marsel Peti.

Sportistet kampione renditen si me poshte:

Meshkuj:

 1. Ardit Ndou Muay Thai Pesha -54kg.
 2. Ergi Lika Tirana Pesha -58kg.
 3. Klint Azuni Top Gym Sport Pesha -63kg.
 4. Xhersi Kurti Top Gym Sport Pesha -68kg.
 5. Marsel Peti Sun Ray pesha -74kg.
 6. Elvin Halilaj Top Gym Sport Pesha -80kg.
 7. Elion Puka Vllaznia Pesha -87kg
 8. Bledi Ceka Qendra Taekwondo Pesha +87kg.

Ky aktivitet u financua nga Presidenti z. Genti Malko dhe trajneret pjesemarre pasi MTKRS akoma nuk e ka miratuar fondin Grant per FSHT-W.

 

Sekretar i Pergjithshem

Arben Markaj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply