Informacion

Sipas kalendarit te aktiviteteve ne date 16.12.2019 ne qytetin e Shkodres FSHT-W organizoi Kampionatin Kombetar te Demostrimit (Poomsae)

Ne kete aktivitet moren pjese ekipet, Tirana, Studenti, Beslidhja,Alpin, Elite Sports Academy, Qendra TKD, Ortek, Smart, Korabi, Vllaznia. 

Ne perfundim te aktivitetit ekipet fituese ne kategorine Poomsae ishin:

 1. Kategoria te rritur (senior) ekipi Tirana
 2. Adien Bajrami, Juirdo Cani dhe Qamil Korra.
 3. Kategoria te rinj (junior) ekipi Elite Sports Academy
 4. Sejvi Marqeshi, Ariele Ejbeaj dhe Sara Dande
 5. Kategoria para te rinj (kadet) ekipi Vllaznia
 6. Muharrem Behri, Mirtan Musaj dhe Enisa Shabaj
 7. Kategoria femije (children) ekipi Studenti
 8. Daniel Disha, Deni Rrapi, Lorigla Hysa, Emma Kreshpa dhe Ema Hasa

Ne perfundim te aktivitetit ekipi fitues ne kategorine Kyokpa (thyerje) ishte:

 1. Ne kategorine femije ekipi i Beslidhjes
 2. Kristo Marku, Luis Toma, Sebastjan Pervathi, Orestis Gega dhe Emiljano Perkeqi.

Sportistet fitues sipas kategorive jane si me poshte:

 1. Kategoria Poomsae Femije Individual (meshkuj)
 2. Vendi i I Muhamet Behri, Vllaznia
 3. Vendi i II Kidlin Kasaj, Tirana
 4. Vendi i III Ibrahim Behri, Vllaznia
 5. Vendi i IV Danjel Disha, Studenti
 6. Kategoria Poomsae Femije Individual (femra)
 7. Vendi i I Sejvi Marqeshi, Elite
 8. Vendi i II Amelja Levenishti, Tirana
 9. Vendi i III Lorigla Hysa, Studenti
 10. Vendi i IV Isra Meta, Vllaznia
 11. Kategoria Poomsae Parate rinj, Individual (meshkuj)
 12. Vendi i I Jasin Mema, Smart
 13. Vendi i II Alban Nasufi, Qendra TKD
 14. Vendi i III Robert Doci, Ortek
 15. Vendi i IV Mirtan Musaj, Vllaznia
 16. Kategoria Poomsae Para te rinj Individual (femra)
 17. Vendi i I Enisa Shabaj, Vllaznia
 18. Vendi i II Ariele Ejbeja, Elite
 19. Kategoria Poomsae Te rinj Individual (meshkuj)
 20. Vendi i I Herti Duli, Elite
 21. Vendi i II Argjend Domazeti, Korabi
 22. Vendi i III Leonard Kollcaku Qendra TKD
 23. Kategoria Poomsae Te rinj Individual (femra)
 24. Vendi i I Kestrina Dande, Elite
 25. Vendi i II Sheila Qiriaqi, Qendra TKD
 • Kategoria Poomsae Te rritur, Individual (meshkuj)
 • Vendi i I Adieni Bajrami. Tirana
 • Vendi i II Juirdo Cani, Tirana
 • Vendi i III Jurgen Markaj, Elite
 • Vendi i IV Qamil Korra, Tirana
 • Kategoria Poomsae Te rritur, Individual (femra)
 • Vendi i I Sara Dande, Elite
 • Vendi i II Hasie Allaraj, Studenti
 • Vendi i III Nurie Hoda, Studenti
 • Vendi i IV Mirtan Musaj, Vllaznia
 • Kategoria Poomsae Femije,  (Cift)
 • Vendi i I Kidlin Kasaj / Amelja Levenishti, Tirana
 • Vendi i II Lorigla Hysa / Danjel Disha, Studenti
 • Vendi i III Endi Rrapi / Emma Kreshpa, Studenti
 • Kategoria Poomsae Para te rinj  (cift)
 • Vendi i I  Mirtan Musaj / Enisa Shabaj, Vllaznia
 • Kategoria Poomsae Te rinj  (cift)
 • Vendi i I  Herti Duli / Kestrina Dande, Elite
 • Kategoria Poomsae Te rritur  (cift)
 • Vendi i I  Jurgen Markaj / Sara Dande, Elite
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply