ASAMBLEJA E PERGJITSHME ZGJEDHORE

Sot date 24 Janar 2021, ne Tirane, zhvilloi punimet mbledhja e anetaresise se FSHT-W.Punimet e kesaj mbledhje u asistuan nga Perfaqesues te MASR znj. Violeta Shqevi (specialiste prane kesaj ministrie), perfaqesues te KOKSH, z. Vojo Malo (Presidenti ne detyre).Po ashtu prezent ishin edhe personalitete drejtuese te FSHT-W ne vite; z. Sulejman Cekrezi (themelues i sportit taekwondo), z. Fabjan Zhilla (ish President) z. Salih Tagani (ish President).Anetaret prezent (14 shoqata) nga 16 anetare me te drejte vote, shprehen vullnetin e tyre per ndryshimin e lidershipit dhe forumeve drejtuese. Procedura e verifikimit, votimit dhe certifikimit te rezultateve u zhvillua konform Statutit dhe Rregullores se Brendshme.

Per mandatin e ardhshem Keshilli Drejtues i FSHT-W perbehet; President; z. Endrit Hoxha.

Anetar; Znj. Fabjola Brahja, z. Leonidha Kapri, z. Eljon Puka, z. Artur Prendi, z. Endrit Dizdari dhe z. Jon Mani.

Nder te tjera asambleja miratoi:

1. Klendarin e aktiviteteve dhe buxhetin per vitin 2021.
2. Miratoi raportin dhe pasqyrat financiare te vitin 2020.
3. Ndryshimet ne Rregulloren e Brendshme.
4. Titujt e nderit ne juriksion te FSHT-W.
– President Nderi per z. Genti Malko
– Zevendespresident Nderi per z. Elvis Vulka.
– Kordinator me WT dhe Kukkiwon per mjeshter Kim Yong Ki

Duke pershendetur perzemersisht strukturen qe solli federaten ne keto nivele te larta; Presidentin z. Genti Malko, zv. Presidentin z. Elvis Vulka, Anetaret znj Ina Kerciku, z. Xhevahir Hysa, z. Marsel Peti, z. Visar Pitushi dhe z. Sokol Cera ju urojme te sapozgjedhurve shume suksese ne realizimin e objektivave te reja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply