Asambleja 17 zgjedhore KOKSH

Federata Shqiptare Taekwondo (WTF) mori pjese Asamblene e 17-te te Pergjithshme Zgjedhore te KOKSH. Kjo asamble u zhvillua ne date 20 Shtator 2013 ne Hotel Tirana International. FSHT-W perfaqesohej me perfaqesuesit e saj zyrtare; Presidentin z. Genti Malko dhe Sekretarin e Pergjithshem z. Arben Markaj. 

 Ne kete Asamble moren pjese 70 anetare te KOKSH (federata dhe shoqata sportive) te cilet votuan per zgjedhjen e Presidentit, Zv/ Presidentit, Mbajtesit te Thesarit si dhe Komitetit Ekzekutiv te Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar. 

Pas votimit zgjidhet:

– President i KOKSH z. Viron Bezhani
– zv/ President z. Gjergji Ruli
– Mbajtes Thesari z. Flobens Dilaveri

si dhe 8 Anetre te Komitetit Ekzekutiv.          

Sekretar i Pergjithshem
Arben Markaj

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Leave a Reply