Fushat e shënuara me ( * ) duhet të plotësohen.
 
 
 
 
 


 

Adresa: Rruga: "Janosh Huniadi", Pallati "Ana" Tiranë, Shqipëri
Tel & Fax: +355(0)42267 091
Website: www.albaniantaekwondofederation.com

President: Genti Malko

Email: president@albaniantaekwondofederation.com
Tel: +355 (0) 42367091

General Secretary: Arben Markaj
Email: general.secretary@albaniantaekwondofederation.com
Personal Email: arbentkd@yahoo.com

 

 

Taekwondo eshte nje sport luftarak (art marcial ne origjine) qe nenkupton sisteme të koduara dhe tradita të praktikave luftarake, të cilat janë praktikuar dhe trasmetuar ndër breza duke u pasuruar me kalimin e kohës. Termin art marcial rrjedh nga latinishtja dhe do të thotë "artet e Marsit", ku Marsi është perëndia romake e luftës.

Për t'u përditësuar me aktivitetet dhe informacionet e Federatës Shqiptare të Taekwondo, ju lutemi të plotësoni formën e mëposhtme të abonimit.