ANËTARËT E FEDERATËS SHQIPTARE TAEKWONDO WORLD


ANËTARË ME STATUS TË PLOTË


1.Shoqata sportive ‘‘Sun Ray’’
Adresa: Sauk, (prapa liqenit artificial)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile: +355 0663137378

2.Shoqata sportive ‘‘Top Gym Sport”
Adresa: Rr. “Zenel Baboci”, Tiranë, (tek selvia)
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile: +355 0685006535

3.Klubi Sportiv Tae Kwon Do (WTF) “Tirana’’
Adresa: Rr. “Ali Demi”, Tiranë, (prapa shkollës 1 Maji)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0683862225

4. Shoqata sportive ‘‘Ortek’’
Adresa: Ish stacioni i fundit i Tiranës së Re
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0666582038  

5.Shoqata sportive ‘‘Qendra e Taekwondosë’’
Adresa: Pallati Fuego, Kati 1, prane Kopshtit Zoologjik, Tiranë,
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0682627086

6.Shoqata e Arteve Marciale “Shqiponjat”
Adresa: Rr. “Bulevardi Blu”, Nr 27, Instituti Bujqësor Kamëz.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0685895035

7.Shoqata Shumesportëshe “Elbasani  Taekwondo’’
Adresa: Pallati i Sportit, Elbasan.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0692848842 

8.Shoqata Shumesportëshe “Vlora  Taekwondo’’
Adresa: Rr. “Ibrahim Dervishi”, Lagjia 24, Vlorë.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0695599486

9.Shoqata e Arteve Marciale “OAZ”
Adresa: Rr. “Qemal Stafa”, Tiranë, (pranë shkollës Gjon Buzuku).
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0692455100

10.Shoqata Shumesportëshe “Kamza  Taekwondo’’
Adresa: Kamëz.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0685895035

11.Shoqata Shumesportëshe “Beslidhja Lezha’’
Adresa: Rr. Shtraus, Pallati 1, Lezhë.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0685011372
12.Shoqata  “Taekwondo Qytet Studenti’’
Adresa: Rr. Pjetër Budi, Pallati Rogert, Nr. 19, Tiranë.
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0685218808
13. Akademia e Arteve Marciale “Dinamo  Taekwondo’’
Adresa: Rr. “Grigor Heba”, Tiranë, (ish kompleksi Dinamo)
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0682226094
14. Shoqata “Elite Sport Academy’’
Adresa : Rr. Don Bosko, Vila nr. 15, Tiranë.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0697772332
15. Shoqata “Vllaznia Taekwondo
Adresa: Pallati i Sportit, Shkodër.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0673708937

16. Shoqata e Arteve Marciale “APOLONIA
Adresa: Lagjia Kastriot, Rr. Leon Rei, Pallati 178, kati II-të, K. Pitushi 9301, Fier.
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0694618009

17. Shoqata sportive ‘‘ALPIN’’
Adresa: Plazh, Lagjia 13, Përballë Postës, Durrës.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0693704455 

18. Shoqata e Arteve Marciale ‘‘Korabi’’
Adresa: Rr. Cakej, Pall 1096, kati i I-rë, Peshkopi.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0686737797

19. Shoqata e ‘‘Gladiator’’
Adresa: Rr. Vellazerimi, Durres.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0682974037
 

 

 

ANËTARË ME STATUS PROVIZOR

 

1. Shoqata ‘‘Dyrrah”
Adresa: Durres
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0696183536 

2. Shoqata ‘‘Qendra Sportive e Femijeve”
Adresa: Rr. 3 Vellezerit Kondi, Nr. 17, Tirane
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;
Cel: 0692187003

3. Shoqata “Tae Kick”
Adresa: Perballe KMY, Tirane.
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0674463361 

4. Shoqata ‘‘Visela Martial Arts”
Adresa: Rr. Aleksander Madhi, Vila nr.2
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cel: 0693713463

 

 

 

Taekwondo eshte nje sport luftarak (art marcial ne origjine) qe nenkupton sisteme të koduara dhe tradita të praktikave luftarake, të cilat janë praktikuar dhe trasmetuar ndër breza duke u pasuruar me kalimin e kohës. Termin art marcial rrjedh nga latinishtja dhe do të thotë "artet e Marsit", ku Marsi është perëndia romake e luftës.

Për t'u përditësuar me aktivitetet dhe informacionet e Federatës Shqiptare të Taekwondo, ju lutemi të plotësoni formën e mëposhtme të abonimit.