Federata Shqiptare Taekwondo WTF

Struktura e Forumeve Drejtuese

 

 

 

Genti Malko

President

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

 

Elvis Vulka

Zv. President
+355 0682226094
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Kim Yong Ki

Zv. President & Koordinator i Marredhenive me Kukkiwon
+355 0692084837
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Arben Markaj

Sekretar i Përgjithshëm
+355 0692455100
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

Komiteti Ekzekutiv

 

 Ismail Kryemadhi

Anëtar
+355 0663137378
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

                                                         

 Xhevahir Hysa

Anëtar
+355 0685218808
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Ylber Culiq

Anëtar
+355 0672031910
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Visar Pitushi

Anëtar
+355 0694618009
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Komisioni Teknik

 

 

Endrit Hoxha

Kryetar (Drejtor Teknik)
+355 0682627086
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Arjola Kasaj

Anëtar
+355 0683862225
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Sokol Cera

Anëtar
+355 0685895035
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

Enea Hasani

Anëtar
+355 0682771509
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Komisioni Arbitral

 

 

 

 Fjorald Mema

Kryegjyqtar
 +355 0692848842
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 Vlerar Bekteshi

N/Gjyqtar
 +355 0695555727
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 Gledis Gjata

 Gjyqtar
 +355 0696733827
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

 

 Amando Taullaraj

N/Gjyqtar
 +355 0693184906
 

 

 

 Armando Hoxha

 Gjyqtar
 +355 0694219179
 

 

 Ramjani Mehmeti

N/Gjyqtar
 +355 0696193663
  

 

 

 Elona Kapri

  Gjyqtare
 +355 0685006535
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 Bledar Vukaj

  N/Gjyqtar
 +355 0692138264
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   

 

 Bruno Sulaj

  IT
 +355 0697842900
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Komisioni i Disiplinës

 

 

 

Martin Marku

Kryetar
 +355 0685011372
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Arben Merkaj

Anëtar
 +355 0697772332
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

 

Ermal Simoni

Anëtar
 +355 0695599486
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

 

 

Komisioni i Financës

 

 

                                                              

 

 

Sindi Avdullaj

Anëtar
 +355 0665703333

 

 

Marsel Peti

Anëtar
 +355 0685151222
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

 

 

 

 

Taekwondo eshte nje sport luftarak (art marcial ne origjine) qe nenkupton sisteme të koduara dhe tradita të praktikave luftarake, të cilat janë praktikuar dhe trasmetuar ndër breza duke u pasuruar me kalimin e kohës. Termin art marcial rrjedh nga latinishtja dhe do të thotë "artet e Marsit", ku Marsi është perëndia romake e luftës.

Për t'u përditësuar me aktivitetet dhe informacionet e Federatës Shqiptare të Taekwondo, ju lutemi të plotësoni formën e mëposhtme të abonimit.