Gjate periudhes Nentor-Dhjetor, Komisioni Teknik i FSHT-W mori pjese ne nje disa testime ne ekipet Vllaznia, Beslidhja, Studenti, Smart, Visela Martial Arts, Qendra TKD, Shqiponjat dhe Tirana, aktivitete shume te nevojshme per ngritjen e nivelit cilesor te sportisteve.

 

Taekwondo eshte nje sport luftarak (art marcial ne origjine) qe nenkupton sisteme të koduara dhe tradita të praktikave luftarake, të cilat janë praktikuar dhe trasmetuar ndër breza duke u pasuruar me kalimin e kohës. Termin art marcial rrjedh nga latinishtja dhe do të thotë "artet e Marsit", ku Marsi është perëndia romake e luftës.

Për t'u përditësuar me aktivitetet dhe informacionet e Federatës Shqiptare të Taekwondo, ju lutemi të plotësoni formën e mëposhtme të abonimit.