Federata Shqiptare Taekwondo World ne date 10.12.2017 ne Qytetin e Shkodres zhvilloi aktivitetitn “Kupa e Shqiperise 2017”. Ky aktivitet u zhvillua ne pallatin e sportit “Qazim Dervishi” per kategorite Senior dhe Junior.

Ekipi fitues i kesaj kategorie u shpall ekipi Tirana me trajnere Arjola Kasaj.

Ekipi fitues i kesaj kategorie u shpall ekipi Vllaznia me trajner Elion Puka.

Aktiviteti u gjykua nga gjyqtare te FSHT-W.

 

Taekwondo eshte nje sport luftarak (art marcial ne origjine) qe nenkupton sisteme të koduara dhe tradita të praktikave luftarake, të cilat janë praktikuar dhe trasmetuar ndër breza duke u pasuruar me kalimin e kohës. Termin art marcial rrjedh nga latinishtja dhe do të thotë "artet e Marsit", ku Marsi është perëndia romake e luftës.

Për t'u përditësuar me aktivitetet dhe informacionet e Federatës Shqiptare të Taekwondo, ju lutemi të plotësoni formën e mëposhtme të abonimit.