Federata Shqiptare Taekwondo World ne date 28-30 Dhjetor 2017 zhvilloi Seminarin “Trajnim i Trajnereve, Gjyqtareve dhe Sportisteve ne FSHT-W”.
Ne kete Seminar moren pjese 95 pjesemarres nga te cilet 18 ishin femra.

Seminari u zhvillua ne 3 dite.
1.-Ne diten e pare dt.28.12.2018 u zhvillua seance praktike ne ambjentet e Universitetit te Sporteve te Tiranes te drejtuar nga specialisti Aldo Codazzo. Po keshtu u zhvillua dhe séance praktike per gjyqtaret ne dretimin e specialistit te sistemi te pikezimit Andrealdo Codaso.

2.- Ne diten e dyte dt. 29.12.2018 ora 10-00-12-30 u zhvillua seance teorike ne ambjentet e Universitetit te Sporteve te Tiranes ku referuan Prof. Dok. Agron Kasa, Prof. Dok. Albert Karriqi dhe Dok. Aldo Codazzo.

Ne oren 17.00-20.00 u zhvillua seance praktike per tranere dhe sportiste nen drejtimin e specialistit Aldo Codazzo dhe seance praktike per gjyqtare ne dretimin e specialistit te sistemi te pikezimit Andrealdo Codaso.

3. Ne diten e trete dt. 30.12.2017 ne ambientet e Hotel Sheraton nga ora 09.00-11.30 u zhvillua seance praktike per trajnere dhe sportiste elitare nga mjeshter Kim Yong Ki, 

nga ora 11.30-12-30 u zhvillua séance praktike nga specialist Aldo Codazzo. 

Nga ora 13-00-14.00 u zhvillua ceremonia e Certifikimit te pjesemarresve. Kjo ceremoni u zhvillua ne formen e nje Kokteli.
Ne kete Seminar Komisioni Arbitral pajisi me License gjyqtaret e rinj.

Nga ora 13-00-14.00 u zhvillua ceremonia e Certifikimit te pjesemarresve. Kjo ceremoni u zhvillua ne formen e nje Kokteli. 

 

Taekwondo eshte nje sport luftarak (art marcial ne origjine) qe nenkupton sisteme të koduara dhe tradita të praktikave luftarake, të cilat janë praktikuar dhe trasmetuar ndër breza duke u pasuruar me kalimin e kohës. Termin art marcial rrjedh nga latinishtja dhe do të thotë "artet e Marsit", ku Marsi është perëndia romake e luftës.

Për t'u përditësuar me aktivitetet dhe informacionet e Federatës Shqiptare të Taekwondo, ju lutemi të plotësoni formën e mëposhtme të abonimit.